Leerling/Ouders

Door onze site te bezoeken heb je kennelijk belangstelling voor onze school. Heb jij een vmbo-GL, vmbo-GL/TL, vmbo-TL, vmbo-TL/HAVO advies dan kun jij je bij ons aanmelden.

Open dag:

de open dag heeft reeds plaats gevonden op zaterdag 10 februari.

Informatieavond:

Op 21 november vond er een informatie avond plaats voor leerlingen uit groep 7 & 8. Heeft u de avond gemist of wil u de informatie nog een keer doornemen. Hieronder vind u de presentatie.

Informatieavond Ouders En Leerlingen Groep 7 & 8

Informatie:

Koers VO heeft voor de overstap naar het VO de OverstapRoute bedacht. Klik hier voor meer informatie van Koers VO

Voorlopige aanmelding klas 2, 3 en 4 (zij-instroom):

Via onderstaand formulier kunt u uw interesse kenbaar maken voor een eventuele overstap van uw zoon/dochter naar onze school, de TooropMavo. Dit formulier is bedoeld voor leerlingen die willen instromen in leerjaar 2, 3 of 4 (niet voor brugklas aanmeldingen)

Let op: met het invullen van dit formulier maakt u kenbaar dat uw zoon/dochter wil instromen op de TooropMavo. Aan deze voorlopige aanmelding kunnen geen rechten worden ontleend: de plaatsing is namelijk afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen per leerjaar. Het aantal plaatsen zal naar verwachting rond de meivakantie bekend zijn. De desbetreffende coördinator neemt contact met u op.De verwachting is dat voor leerjaar 2 en 3 een gering aantal plaatsen beschikbaar komt. Aanmeldingen zonder VO-VO formulier, recente cijferlijst en uitdraai van het Leerlingvolgsysteem zijn niet compleet en kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

De link:

https://forms.office.com/e/YDh3udqXAn

 

Hieronder 3 leuke films die een inkijk geven in onze school.