Start Schooljaar 2019-2020
29 augustus 2019 / categorie:
 •  School
 • , Nieuws
 • Start Schooljaar 2019-2020

  De brief voor de start van het schooljaar is naar alle e-mail adressen van de ouders verstuurd. Mocht u deze niet hebben ontvangen controleer dan uw SPAM box. Staat deze daar ook niet in vragen wij u een e-mail te sturen naar lverhagen@detooropmavo.nl onder vermelding van de naam (voor- en achternaam) van uw kind en leerjaar. 

   

  Beste leerling van de TooropMavo,


  De zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent dat er een nieuw schooljaar voor de deur staat.
  Een nieuw schooljaar met wellicht nieuwe klasgenoten, nieuwe docenten en een nieuw lesrooster.
  Omdat alle lessen op dinsdag 3 september starten volgens het nieuwe rooster, verwelkomen wij je graag op maandag 2 september om je rooster op te komen halen. Hierbij geldt het volgende schema:
  - Leerlingen van klas 1 worden om 13:00 uur verwacht.
  - Leerlingen van klas 2 worden om 13:30 uur verwacht.
  - Leerlingen van klas 3 worden om 14:00 uur verwacht.
  - Leerlingen van klas 4 worden om 14:30 uur verwacht.
  Je maakt die middag kennis met je mentor en met je klas. De klasindeling hangt op het mededelingenbord in de aula. Daarop kan je ook zien in welk lokaal je moet zijn.

  Verder willen we voor aanvang van het schooljaar nog een aantal punten onder de aandacht brengen:

  - Kennismakingsavonden
  o Voor de ouders van leerlingen uit klas 1 en 2 is deze dinsdagavond 10 september. - 19:00 uur start het programma voor klas 1
  - 20:00 uur start het programma voor klas 2
  o Voor de ouders van leerlingen uit klas 3 en 4 is deze woensdagavond 11 september. - 19:00 uur start het programma voor klas 3
  - 20:00 uur start het programma voor klas 4

  - Schoolspullen
  o Voorgeschreven schoolmiddelen: Etui, Pen, potloden (HB 1x / 6B 1x), kleurpotloden, gum, passer, geodriehoek, liniaal, schriften (voor wiskunde A4-formaat met grote ruiten) en een rekenmachine Casio FX-82MS).

  - Gymkleding
  o Sinds enige jaren heeft de TooropMavo een eigen schooltenue. Shirt en broek zijn verkrijgbaar bij ‘Intersport Doesburg, Kerksingel 13, 2651 CC Berkel en Rodenrijs’. Leerlingen die reeds beschikken over dit schooltenue hoeven natuurlijk geen nieuwe te kopen (Leerlingen dienen het schooltenue tijdens de gymlessen te dragen). Verder zijn sportschoenen met zwarte zolen niet toegestaan in de gymzaal.

  - Schoolfotograaf
  o De schoolfotograaf komt op donderdag 5 september.

  - Financiën
  o U ontvangt via WIS-collect een e-mail met daarbij het verzoek om de vrijwillige ouderbijdrage te betalen (Deze is voor schooljaar 2019-2020 vastgesteld op € 150,- per leerling). Ook andere betalingen voor bijvoorbeeld: de introductiedagen, het 7e vak, buitenlandse reizen verlopen via WIS-collect.

  Wij kijken uit naar jullie komst op maandag 2 september en wij wensen jullie een leerzaam, talentvol maar vooral leuk schooljaar toe.

  Team TooropMavo

  Recent Nieuws

  Categorieën