Beste leerling van groep 8

Door onze site te bezoeken heb je kennelijk belangstelling voor onze school. Heb jij een vmbo-GL, vmbo-GL/TL, vmbo-TL, vmbo-TL/HAVO advies dan kun jij je bij ons aanmelden.

Open dagen:

Op woensdagmiddag 23 november 2022 hebben wij een open dag van 14:00 - 18:00uur. Ook hebben wij op zaterdag 11 februari een open dag van 11:00 - 15:00 uur.  

 

Lesjesmiddag:

Er is een mogelijkheid om mee te doen aan onze lesjesmiddagen. Op woensdag 25 januari(vol) en woensdag 22 februari van 14:00-16:00uur. 

Inschrijven kan door op de datum te klikken. U wordt dan doorgestuurd naar het formulier. Een week voorafgaand aan de lesjesmiddag ontvangt u via de e-mail het programma.

 

Informatie:

Onze informatie folder kunt u hier bekijken.

Voor ouder(s)/verzorger(s) was er op dinsdagavond 17 januari 2023 een informatieavond de presentatie kunt u HIER terug kijken. 

 

De aanmelding- en plaatsingsprocedure voor schooljaar 2023-2024 kunt u hier vinden. Lees deze zorgvuldig door. Mocht u nog vragen hebben kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Koers VO heeft voor de overstap naar het VO de OverstapRoute bedacht. Klik hier voor meer informatie van Koers VO

 

Beste leerling van klas 1, 2, 3 of 4 van een andere school voor voortgezet onderwijs

Aannamebeleid zij-instroom

Voor de leerlingen die van een andere school willen op- of afstromen naar leerjaar 2, 3 of 4 op de TooropMavo (zij-instroom) geldt de volgende procedure:

Een vooraanmelding waarmee de interesse kenbaar gemaakt wordt, kan door volgend formulier in te vullen. 

Aan voormeldingen worden geen rechten toegekend.

 

Op 15 mei 2023 brengt de schoolleiding van de TooropMavo het aantal beschikbare instroomplaatsen per leerlaag in kaart. Aan de hand daarvan wordt er gekeken naar de vooraanmeldingen die op dat moment bij ons binnen zijn.

  • Leerlingen die afkomstig zijn van een andere LMC-VO school genieten daarbij als eerste voorrang om geplaatst te worden op de TooropMavo.
  • De tweede categorie die vervolgens voorrang geniet zijn leerlingen waarvan reeds een broer of zus onderwijs volgt op de TooropMavo.
  • Indien er dan nog plaatsen resteren, bepaalt de volgorde van de vooraanmeldingen welke potentiele leerlingen uitgenodigd worden.

 

Hieronder 3 leuke films die een inkijk geven in onze school.