Plus-Programma

Theater Plus-Programma (mw. M. Wiersma / mw. A. Ferguson)

Leerlingen uit klas 2, 3 en 4 die hun interesse voor 'theater'/'podiumkunsten' willen verbreden kunnen zich aanmelden voor het arrangement 'Theater buiten de deur'. Dit plusprogramma vindt namelijk hoofdzakelijk buiten school plaats. Denk hierbij aan een theaterbezoek, een bezoek aan een repetitie, een workshop of een presentatie. Aan dit plusprogramma zijn beperkte kosten verbonden. Leerlingen die zich opgeven voor dit programma tekenen in op het complete arrangement.

 

Beeldend Plus-Programma (Het Atelier) 
Alle leerlingen, met een maximum aantal van vijftien, zijn welkom in het Atelier waar ze zich extra kunnen bekwamen in de teken- en schilderkunsten met behulp van korte opdrachten. Het Atelier is op woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur

 

Sport Plus-Programma (Dhr. F. Malzer)

Er is een apart plusprogramma Sport voor leerjaar 1 en leerjaar 2. Leerlingen kunnen zich aan het begin van het schooljaar opgeven voor het betreffende plusprogramma. Het programma zorgt op het gebied van sport(en) zowel voor verbreding als voor verdieping. Voorafgaand aan het programma kan er een motivatiegesprek plaatsvinden.